Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 3 τρόπους:

1.       Βάζοντας τα προϊόντα στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας την βήμα προς βήμα διαδικασία της on-line παραγγελίας.

2.       Τηλεφωνικά στο +30 2651403 698, κατά το ωράριο από 10:00-14:00 καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος.

3.       Αποστέλλοντας email στο info@lablou.gr, αναγράφοντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4 €. Ωστόσο, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 60 €, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά στον courier κατά την παράδοση των προϊόντων. Η εξόφληση με αντικαταβολή συνεπάγεται επιπλέον χρέωση 6 €.

Paypal

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω PayPal είναι ένας πολύ διαδεδομένος και ασφαλής τρόπος για την αποστολή χρημάτων στο διαδίκτυο. Είναι μία διεθνής τρίτη έμπιστη οντότητα ανάμεσα στο κατάστημα και τον πελάτη. Το PayPal δεν εκθέτει ή πουλά τις οικονομικές σας πληροφορίες.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε στην κατάθεσή σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας. Στις σημειώσεις της τραπεζικής συναλλαγής παρακαλώ σημειώστε το ονοματεπώνυμό σας, με τηλέφωνο και την ημερομηνία παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή στον αντίστοιχο λογαριασμό, παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα email για την πληρωμή σας.

 

Σε όλες τις τιμές των προϊόντων, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.