ΕΣΠΑ

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας lablou.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του lablou.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.
1. Όροι χρήσης
Η εταιρεία LAB-LOU.GR διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.
2. Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος LAB-LOU.GR και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας LAB-LOU.GR και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύετε βάση νόμου.
3. Προσωπικά Δεδομένα
Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο LAB-LOU.GR θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας. Η σύνδεση και η μεταφορά δεδομένων από και προς το LAB-LOU.GR γίνεται μέσω πρωτοκόλλου HTTPS (το αναγνωρίζετε από την πράσινη κλειδαριά στη γραμμή διεύθυνσης του browser σας) και είναι ασφαλής. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το LAB-LOU.GR δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.
4. Περιορισμός ευθύνης
Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα LAB-LOU.GR ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας
5. Σύνδεσμοι
Μέσα στις ιστοσελίδες του LAB-LOU.GR μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το LAB-LOU.GR δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται.
6. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. ενώ το LAB-LOU.GR έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
7. Αγορές - Παραγγελίες
Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (κουριερ). Ως τρόπο πληρωμής έχετε 4 επιλογές, με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με κούριερ), με πιστωτική κάρτα, μέσω Paypal και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (για πληροφορίες, δείτε τη σελίδα που περιγράφει τους τρόπους πληρωμής). Το LAB-LOU.GR διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από Πελάτη που δεν έχει καταβάλλει ολόκληρο ή μέρος της πληρωμής προηγούμενης παραγγελίας ή με τον οποίο εκκρεμεί κίνδυνος απάτης. Κάθε απόρριψη της τραπεζικής κάρτας, οποιαδήποτε απόρριψη πληρωμής, ή άρνηση της πληρωμής με αντικαταβολή, κάθε καταχρηστική ενέργεια με το Paypal μπορεί να οδηγήσει σε διαδικασία επικύρωσης από το LAB-LOU.GR.
Το LAB-LOU.GR ελέγχει όλες τις παραγγελίες που τοποθετούνται στο site του. Αυτός ο έλεγχος έχει σκοπό να προστατεύσει το LAB-LOU.GR από καταχρηστικές πρακτικές : κλοπή ταυτότητας, απάτες πληρωμής. Οι υπηρεσίες του LAB-LOU.GR ενδέχεται να ζητήσουν από τον Πελάτη, την προσκόμιση όλων των απαραίτητων διακαιολογητικών για την απεμπλοκή της παραγγελίας : φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, κλπ… Αν δεν αποσταλούν αυτά τα στοιχεία εντός 7 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα. Τυχόν προσκόμιση αναληθών δικαιολογητικών θα έχουν επίσης σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας.
8. Ασφάλεια Συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπαιρεώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 128-bit (Secure Sockets Layer-SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
9. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Αν για οποιαδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε τα κοσμήματα που λάβατε, το lablou.gr σας παρέχει αυτή την υπηρεσία χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής.
Σε αυτή την περίπτωση, η επιστροφή των κοσμημάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εβδομάδων, ενώ το χειροποίητο κόσμημα που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κόσμημα που επιστρέψατε με κάποιο άλλο από τη συλλογή μας, ίσης ή περίπου ίσης αξίας. Σε περίπτωση που το προϊόν βρεθεί αποδεδειγμένα ελαττωματικό κατά την επιστροφή του, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το lablou.gr.
Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε αποστείλετέ μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2651403698.
10. Ακυρώσεις
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26514-03698 08:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
11. Τιμές
Οι τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 26514-03698.
To Top