ΕΣΠΑ

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 3 τρόπους:

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε για τα προϊόντα με σας 3 τρόπους:
 • Αντικαταβολή: Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά στον courier κατά την παράδοση των προϊόντων. Η εξόφληση με αντικαταβολή συνεπάγεται επιπλέον χρέωση 6 €.
 • Paypal: Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω PayPal είναι ένας πολύ διαδεδομένος και ασφαλής τρόπος για την αποστολή χρημάτων στο διαδίκτυο. Είναι μία διεθνής τρίτη έμπιστη οντότητα ανάμεσα στο κατάστημα και τον πελάτη. Το PayPal δεν εκθέτει ή πουλά τις οικονομικές σας πληροφορίες.
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
  Alpha bank GR1401404030403002002001816
  Πειραιώς GR8801711220006122010199191
  Δικαιούχος: Μ. Σταυριανάκου
  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα θέλαμε στην κατάθεσή σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.
  Στις σημειώσεις της τραπεζικής συναλλαγής παρακαλώ σημειώστε το ονοματεπώνυμό σας, με τηλέφωνο και την ημερομηνία παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή στον αντίστοιχο λογαριασμό, παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα email για την πληρωμή σας.
 • Πληρωμή με Κάρτα: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπαιρεώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 128-bit (Secure Sockets Layer-SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σημείωση: Σε όλες τις τιμές των προϊόντων, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

To Top