ΕΣΠΑ

Lab Lou

Lab Lou
The Crafts Room

Το 2017, γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες της εποχής, εγκαινιάστηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, ένα μαγαζί διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο οι ίδιοι για το προσωπικό τους στυλ όσο και ο προσωπικός τους χώρος.

Στόχος μας είναι η δημιουργία πρωτότυπων, χειροποίητων κατασκευών. Δίνουμε έμφαση στην προσωπικότητα του καθενός, συνδυάζοντας άριστης ποιότητας υλικά με προσιτές τιμές.

Η Μαριλία Σταυριανάκου, απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων του ΤΕΙ Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Interior Design, έπειτα από αρκετά χρόνια ώριμης σκέψης, αποφάσισε να κάνει το μεράκι της για το χειροποίητο κόσμημα και το παλιό έπιπλο, επάγγελμα.

«Από πολύ μικρή, μου άρεσε να δημιουργώ τα δικά μου, ιδιαίτερα κοσμήματα, να διαμορφώνω χώρους και να μεταμορφώνω κάθε τι παλιό. Έτσι, δημιούργησα το "μέρος" μου, το Lab lou. Το μέρος που μοιράζομαι την αγάπη μου για το χειροποίητο, που δημιουργώ, που προβληματίζομαι. Εύχομαι να γίνει το σημείο συνάντησης μας.»

Στο Lab Lou, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κόσμημα ή αξεσουάρ, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί. Επιλέγετε τα χρώματα, τα υλικά αλλά και το ύφος που σας αντιπροσωπεύει από μια ευρεία γκάμα μετάλλων, ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων. Ανανεώνουμε το χώρο σας σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, διαλέγοντας υφάσματα, κουρτίνες και ταπετσαρίες επίπλων.

To Top